Månedens lesestoff – September

Hver måned velger vi i Outland ut tre titler vi gjerne vil gi litt ekstra oppmerksomhet, og gir deg 30% avslag på dem ut hele måneden, i tillegg til at du også får stempel på ditt bonuskort! Tilbudet gjelder i alle våre butikker, og du finner dem også på nettbutikken, HER.


Månedens bok – Ninth Rain

Byen Ebora var en gang den mektigste og mest praktfulle byen i hele verden. Men etter gudetreet, Ygseril, dør på uforklarlig vis, har byen og Ebora-folket sakte visnet hen. Sarn og de omkringliggende landområdene lider fremdeles etter den siste invasjonen fra de utenomjordiske, kalt Jure’lia. Masseødeleggelse og sykdom sprer seg over landskapet fra området der de fremmede romskipene falt fra himmelen, og disse utenomjordiske ruinene tiltrekker seg parasitt-ånder som dreper på grufullt vis ved den minste berøring.

Gjennom dette postapokalyptiske landskapet følger vi tre usannsylige reisefeller: sjarmøren Eboran Tormalin, den eksentriske vitenskapskvinnen Vintage, og den ettersøkte heksen Noon. Å etterforske Jure’lia-ruiner er farlig nok i seg selv, men de aner ennå ikke omfanget av trusselen. I tillegg er skygger i bevegelse som nekter å se Ebora svinne hen, og er villige til å oftre alt for å gjenreise den mektige byen.

Med en kreativ blanding av fantasy, science fiction og horror, uforglemmelige karakterer og et plot fullt av intrige og mysteri, er Ninth Rain starten på en utrolig spennende serie som tar deg med til en unik verden der ting ikke alltid er slik de fremstår.


Månedens manga – Monster

Doktor Kenzo Tenma har en lysende fremtid som anerkjent hjernekirurg. Han er forlovet med sykehusdirektørens datter, og alt ser lyst ut – men livet tar en brå vending når han blir tvunget til å velge mellom å redde et barn og byens borgemester. Uvitende er han om at det skjebnesvangre valget hans setter løs et farlig monster.

Flere år senere blir Tyskland rammet av en seriemorder som jakter på barnløse, eldre par, og et velkjent navn dukker opp igjen. Fylt med skyldfølelse prøver Tenma å finne barnet han en gang reddet for å sette en stopper for drapene.

Monster er en nervepirrende thriller, som gjør det umulig å legge fra seg boken!


Månedens tegnserie – God Country

Donny Cates (forfatter for blant annet Buzzkill, Doctor Strange, og Venom) gir leseren en virkelig episk historie, i tegneserien God Country.

Emmet Quinlan er døende, lider av demens, og har mistet kontakt med omverdenen. Familien vet ikke hvordan de skal håndtere ham på grunn av de store raseriutbruddene som kommer på grunn av demensen. Når en tornado så raserer huset, og store deler av Texas, flyr et magisk sverd ut av tornadoen og finner veien til Emmet. Så lenge Emmet holder sverdet er han kurert for all sykdom – men det gir ham også større krefter enn han vet hva han skal gjøre med.

Det Emmet ikke vet er at sverdet også har tiltrukket seg guder og overnaturlige skapninger fra andre verdener. Noen ønsker å levere sverdet tilbake dit det kom fra, mens andre ønsker å bruke det til egne formål.

Donny Cates skriver med God Country en enkeltstående historie som holder deg engasjert fra start til slutt. Utgivelsen ga Cates et springbrett til videre arbeid for noen av de største titlene i Marvel, og en stor tilhengerskare i tegneserieverden.

Med fantastisk kunst fra Geoff Shaw, og utrolige farger fra Jason Wordie vil du bli dratt inn i denne verdenen, og vil følge Emmet på hans utrolige reise – med hjerte, sjel, og moderne mytologi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*