Dette blir mulig på grunn av dere!

Tusen takk for all respons!

For en liten stund siden publiserte vi en tekst, hvor vi skrev om vårt ønske om å bidra mer til et bredere utvalg hos Norges biblioteker, og spurte om deres hjelp til å få det til. Vi ble helt overveldet over all den positive responsen vi fikk, og kan nå med glede fortelle at flere tiltak har blitt satt i verk på bakgrunn av tilbakemeldingene dere ga oss! Nå skal alle landets biblioteker kunne handle fra oss helt uten problemer, og vi tar i mot alle henvendelser med åpne armer – slik at så mange som mulig kan oppleve gleden av å forville seg inn i fjerne galakser og eventyr.

I tillegg til å tilby varene våre, så vel som anbefalinger og pakkeløsninger, vil vi også tilby kurs og arrangementsopplegg for alle som kunne ønske seg en helaften dedikert til å bygge opp under en kultur som stadig vokser – blant alle varegruppene vi fører, alt fra manga til miniatyrspill. Vi skreddersyr et program som passer deres ønsker, og kommer mer enn gjerne på besøk, dersom det er mulig.

Vi er utrolig takknemlige for engasjementet dere har vist oss, og alt dette blir gjort mulig på grunn av dere. Er det noe som helst dere lurer på i forbindelse med dette, ikke nøl med å ta kontakt, med salg@outland.no eller forlag@outland.no. Du finner også informasjon for bedriftskunder på nettsiden vår.

Beste hilsen fra alle oss i Outland.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*