Solfaktor 40: Boksalg hele juli!

Nå er sommeren endelig her!

Vi i Outland har slått hodene sammen og plukket ut én bok for hver dag i sommer – en stor samling av våre største favoritter gjennom tidene – som vi gir 40% avslag på i hele juli!

Vi har kalt kampanjen Solfaktor 40, for hva er vel bedre beskyttelse mot solen enn en forheksende god bok! Her er det ikke snakk om overskuddslager og gamle rester, men virkelig håndplukkede titler som vi vil dele med alle dere. Dette er virkelig det beste av Fantasy og Science Fiction! Så gå ut i parken, eller på stranden (eller bli heller hjemme!), og nyt sommeren på den beste måten vi kan tenke oss – med en fersk bok og et ukjent univers i hendene. Det er årstiden for å drømme seg bort.

For å gjøre det enklere for dere har vi laget et kart med oversikt over alle bøkene i kampanjen under, så klikk deg inn og ta deg en god kikk, for her er det virkelig gull å finne!

Alle bøkene i kampanjen kan du bestille fra nettbutikken vår, eller besøke din lokale Outland-butikk. Vi ønsker dere en riktig god sommer, alle sammen!

(Klikk på bildet for å få zoome inn!)

(Klikk på bildet for å zoome inn!)

7 Comments

  1. FYI. The blade itself står som tittel på 5 av bøkene og beskrivelsen til Necronomicon er også for the blade itself. 🙂

  2. Skjønner at dere like The Blade Itself når tittelen fremkommer 5 ganger på plakaten og teksten på 2 😀

  3. Bra liste! Savner å se Riyria Revelations, og generelt bøkene til Michael Sullivan her! 🙂 Strålende forfatter som ikke har nådd søkelyset helt enda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*