Månedens lesestoff – Juli

Hver måned velger vi i Outland ut tre titler vi gjerne vil gi litt ekstra oppmerksomhet, og gir deg 30% avslag på dem ut hele måneden, i tillegg til at du også får stempel på ditt bonuskort! Tilbudet gjelder i alle våre butikker, og du finner dem også på nettbutikken, HER.


Månedens tegneserie – Chew

Bli med på en vill og forfriskende reise i denne humoristiske detektiv-serien fra John Layman og Rob Gillory. Nydelig og wacky tegnestil drar oss inn i en verden der kylling er forbudt i USA som følge av en kyllinginfluensa som drepte 23 millioner mennesker.

Vi følger Tony Chew, en detektiv som jobber for den statlige Food and Drug Administration (FDA) med den ganske så uheldige psykiske evnen som gjør ham i stand til å få billedlige inntrykk fra ting han spiser, ikke ekskludert døde, råtne lik og kroppsdeler. Denne serien byr på en spennende etterforskningsfortelling, som drar politi, kyllinmafia, kannibaler, klarsynte, romvesener og vampyrer inn i en herlig morsom cocktail som man absolutt burde unne seg!

Serien har vunnet 2 Eisner og 2 Harvey Awards og er aktuell med serieskapernes nye Image-tittel, Farmhand.


Månedens bok – Age of Myth

Verden er dominert av Fhreys som blir sett på som guder. De bor i fantastiske byer, har alt og er tilsynelatende perfekte. Utenfor deres grenser bor Rhunes i enkle, primitive liv, og i forskjellige klaner. Felles er en konstant frykt for Fhreys.

Vi møter Raithe, som i en håpløs situasjon får livet snudd på hodet når han dreper en Fhrey, til hans store overraskelse. Han ender opp på flukt med Malcolm, slaven til denne guden, som proklamerer ham “the God Killer”. Skjebnen bringer dem rett til Persephones landsby, hvor Suri, en ung mystiker akkurat har advart om verdens forestående undergang. En profeti det er vanskelige å tro på, men når Raithe og Malcolm plutselig dukker opp med en utrolig historie, og en del Fhreys på slep, så er det på tide å åpne øynene for en helt ny verden. Raithe har startet noe som det ikke er mulig å stoppe, den skjøre balansen mellom Rhunes og Fhreys er ødelagt, og en krig uten like er uunngåelig.

En storslått episk fantasy med flott humor og en sjarm som får deg hekta fra de første sidene. Her er det de kvinnelige hovedkarakterene som virkelig skinner igjennom som sterke ledere, selv i en mannsdominert verden av krigere.


Månedens manga – Children of the Whales

Liker du Hayao Miyazakis “Nausicaa of the Valley of the Wind”, kommer du til å elske denne.

I en post-apokalyptisk verden har mennesker flest isolert seg fra sine følelser, i fryk for den endelige dommedagen. Men på den flytende øya “the Mud Whale” bor en liten isolert enklave som ennå føler noe. Denne science fiction-/fantasy-serien er som en Studio Ghibli-film, krydret med litt god gammeldags vold. Dystopi smaker best med tragedier. Bon appétit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*