Appell til leseglade i alle aldre!

Appell til leseglade i alle aldre!


Savner du bøkene våre på biblioteket?

Vi i Outland har et stort ønske om å bidra til å tilby et større utvalg litteratur som barn og unge kan finne leserglede i. Å kunne oppdage og forville seg inn i fremmede verdener, uten annet fartøy enn en bok og ren fantasi, det er en viktig del av det å vokse som mennesker. Gjennom litteraturen får vi et direkte innblikk i andre liv enn våre egne, og får bygget vår evne til empati og medfølelse. Men hvilke verdener som rører ved hver enkelt er forskjellig. Og nå er det ikke lenger slik at science fiction, fantasy, ja, til og med rollespill, kun er for de spesielt interesserte. Tvert imot ser vi en stadig økende interesse for disse sjangrene – men de er ikke alltid like lett tilgjengelige. Det vil vi svært gjerne gjøre noe med.

Likevel, på grunn av vanskeligheter i innkjøpsordninger og -avtaler sliter vi med å få innpass med det vi tilbyr hos biblioteker rundt om i Norge. Derfor skriver vi for å høre om det er noen vennligstilte kunder eller bibliotekarer der ute, som kunne gitt oss en hjelpende hånd med å få en fot innenfor – slik at flere kan få ta del i, og oppleve de verdenene som vi i Outland har blitt så glade i. Om du er en slik person, gleder vi oss til å høre fra deg.

Hvilke av bøkene våre savner du på biblioteket? Kommenter under, og del gjerne!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*