FREE RPG DAY | Lørdag 16. Juni

Free RPG Day er et prosjekt som ble etablert i 2007, som satt seg fore å samarbeide med deltakende butikker og rollespill-utgivere for å gi ut nye og eksklusive hurtigstart-regler og eventyr-moduler, for et bredt spekter av ulike rollespill, rett i spillernes hender – helt gratis!

Prosjektet er verdensomspennende, og tilbyr folk å få hendene i materiale fra både veletablerte og mer ukjente (men fremdeles veldig gode!) rollespill, som aldri før er sett. Her er det verken snakk om rester fra overskuddslager, dyre prislapper, eller døde produkter. Målet med Free RPG Day er å inspirere spillere til å prøve nye rollespill, og dele gleden av å utforske ukjente verdener.

lørdag 16. juni, inviterer vi i Outland deg til å delta på Free RPG Day sammen med oss, ved å besøke din lokale deltakende Outland-butikk, prøve noen nye spill, og selvfølgelig få kule ting gratis. Hver butikk har sin egen variant av Free RPG Day, så sørg for å dra innom og se hva vi har i vente!

I år er våre deltakende butikker: Bergen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Oslo Storgata, Porsgrunn, og Stavanger.

Det alle har felles er de gratis varene vi deler ut, donert til oss av alle våre favoritt-utgivere. Blant høydepunktene er Starfinder, Pathfinder, Kids on Bikes, Numenera, Wrath & Glory (Warhammer 40k sitt nye rollespill), Delta Green, Dungeons & Dragons, og mye mer!

Dagen er til for å feire rollepill-hobbyen, og spille spill i selskap med andre som deler rollespillhobbyen. Det er også en gyllen mulighet for dere som ikke har spilt rollespill før, men som har hatt lyst til å prøve, eller som bare vil finne ut mer om hva rollespill går ut på.

Vi håper å se deg!

1 Trackback / Pingback

  1. 16 Juni – OSCULATRIX

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*