Månedens lesestoff – Juni

Hver måned velger vi i Outland ut tre titler vi gjerne vil gi litt ekstra oppmerksomhet, og gir deg 30% avslag på dem ut hele måneden, i tillegg til at du også får stempel på ditt bonuskort. Tilbudet gjelder i alle våre butikker, og du finner dem også på nettbutikken, HER.


Månedens tegneserie – Love is Love

Kjærligheten skal feires! Kjærligheten vinner!

Vi markerer Pride-måneden med denne rørende og følelsesladde antologien laget til støtte for dem som ble rammet under terroren mot nattklubben Pulse i Orlando i 2016.

Bidragsyterne inkluderer blant annet Gail Simone, Paul Dini, Jonathan Hickman, Mark Millar, og Mike Carey.


Månedens manga – The Bride Was a Boy

En hjertevarm kjærlighetshistorie basert på sanne hendelser!

Dette er en sjarmerende fortelling om Chii, en kvinne født i feil kropp. Vi følger henne fra barndommen, og blir med på hennes oppturer og nedturer mens hun utforsker sin identitet, og vi får ta del i hennes forvandling. Hun møter en mann som elsker henne høyere enn himmelen, og de vil gifte seg!

Bli med og feire Pride! Kos deg med denne gode kjærlighetsfortellingen!


Månedens bok – Dark Matter

All your life you’re told you’re unique. An individual. That no one on the planet is just like you. It’s humanity’s anthem… but that isn’t true for me anymore.

Jason Dessen er en dyktig, men ordinær fysikkprofessor og har et godt, men ordinært liv med kone og barn. Han har ingen fiender og tar ingen store sjanser. En helt vanlig kveld blir han plutselig og helt uten forvarsel brutalt kidnappet og mishandlet. Han våkner opp i en verden som er akkurat slik den skal være, bortsett fra at Jason Dessens liv er totalt forskjellig fra det han husker. Han har verken kone eller barn, men til gjengjeld er han sin tids største vitenskapelige geni. Og han har en morder i hælene.

Om Stephen King og Stephen Hawking hadde skrevet en roman sammen kunne det godt ha blitt Dark Matter. Blake Crouch demonstrerer at kvantefysikk er som skapt for horror og science fiction. Dette er en blodig og gyselig quantum fiction mindbender forankret i et dypt menneskelig drama, noe som legger til rette for både stor spenning og enorme moralske dilemmaer.

Den danske fysikeren Niels Bohr sa: “De som ikke blir sjokkert når de først kommer over kvanteteorien kan umulig ha forstått den!” Vi kan ikke love at du forstår kvanteteori etter å ha lest Dark Matter, men vi kan garanterer at du blir sjokkert.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*