Månedens lesestoff – Mai

Hver måned velger vi i Outland ut tre titler vi gjerne vil gi litt ekstra oppmerksomhet, og gir deg 30% avslag på dem ut hele måneden, i tillegg til at du også får stempel på ditt bonuskort. Tilbudet gjelder i alle våre butikker, og du finner dem også på nettbutikken, HER.


Månedens Bok – Too Like the Lightning

Av Ada Palmer

Reader, we no longer aim for Earth nor Atom, but, so long as the Utopians still live and breathe, they will not give up on our last great dream: The Stars.

Året er 2454, og menneskeheten lever i en gullalder. Etter en rekke globale kriser i begynnelsen av årtusenet ser det ut til at vi endelig har lært av våre feil. Krig og vold er så godt som avskaffet, forurensing og fattigdom er utryddet takket være vitenskap og teknologi. Bak kulissene arbeides det for å holde vår utopiske tilværelse ved like, men selv verdens mektigste herskere vil få seg et sjokk når de oppdager hvor sårbar den nye verdensordenen er.

Too Like the Lightning er en science fiction-roman helt utenom det vanlige. I en tid da vi nesten utelukkende får servert dystopier er det forfriskende å lese en utopi for en gangs skyld, men også selve teksten er noe helt for seg selv. Fortelleren blir stadig avbrutt av leseren, og det er mange tegn til at innholdet er blitt sensurert. Her kan ingenting tas for gitt, og alle personenen vi møter har minst én skjult agenda, inkludert fortelleren selv.

Denne boka er proppfull av originale ideer, og kobler fremtid med fortid på en måte som er både opplysende og underholdende. Politisk intrige får en kosmisk twist i en av de mest komplekse og episke sci-fi-prosjektene vi har sett på lenge.


Månedens Manga – Your Name

Av Makoto Shinkai & Ranmaru Kotone

-En fantastisk og tidløs historie om kjærlighet og mirakler!

Mitsuha, en jente fra en by langt oppe i fjellene, drømmer om et ukjent liv i Tokyo. Taki, en gutt fra Tokyo, drømmer at han er en jente i en ukjent landsby langt avgårde. Hver natt når de sover bytter de liv, og sammen starter de på en fantastisk historie.

Manga-adaptasjonen av den populære filmen og romanen vil trollbinde både nye og gamle lesere!


Månedens Tegneserie – Thanos Returns

Av Lemire, Deodate, Martin

Han er ren ondskap.

Han er ustoppelig.

Og det er på høy tid at noen – hvem som helst – slår ham ned i støvlene!

Thanos, muligens den mest djevelske karakteren i Marvel-universet, er tilbake – og han er ute etter hevn over alle som går ham i mot! Dessverre for the Mad Titan, er han også på vei til et uventet oppgjør… med sin egen familie.

Dra til den mørke siden av galaksen, og følg i de dødelige fotsporene til Thanos!

Solid scripting by Jeff Lemire along with gorgeous artwork by Mike Deodat and Frank Martin. -AdventuresInPoorTaste.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*