Nyheter i miniatyrstørrelse!

La oss snakke om Star Wars og Harry Potter! To enorme universer som nå kommer i miniatyrstørrelse.

Annonsert nå, en måned før en Kickstarter-kampanje begynner i midten av neste måned, inviterer The Harry Potter Miniatures Adventure Game spillerne inn i J.K. Rowlings trollbindende verden på en helt ny måte. Spillere velger seg ut og kontrollerer en gruppe figurer fra Harry Potters cinematiske saga, mens de prøver å utmanøvrere sine motstandere på kjente steder: Hogwarts, the Chamber of Secrets, the Forbidden Forest, og sikkert flere. Spillerne vil prøve å løse utfordringer og fullføre oppdrag mens de utforsker omgivelsene, utrustet med eliksirer, magiske gjenstander og trylleformler. Likevel er dette en konkurranse, ikke et samarbeidsspill. Så se for deg at det er som å delta i the Tri-Wizard Tournament mot vennene dine!

Alle favorittene våre fra bøkene virker som å være med, som Luna Lovegood, Sirius Black, Crabbe og Goyle. Og etter utseende å dømme ser det både pyntet og ordentlig ut. Det er også skapt av selskapet Knight Models, som tidligere har gitt ut et tilsynelatende utmerket Batman-miniatyrspill, så det ser ut til å ha en god sjanse til å også bli et godt spill!

Det må riktignok nevnes at i og med at dette blir en Kickstarter-kampanje, er det dessverre ingen garanti for at vi vil få tak i det for salg i butikk.


I tillegg er et nytt Star Wars-miniatyrspill like rundt hjørnet, Star Wars Legion. Det ble først annonsert på GenCon i fjor, og var blant årets største nyheter innen sjangeren. Det gir også mening at det er utviklerne hos Fantasy Flight Games som skal fortsette med Star Wars Legion, etter suksessen de har hatt med både X-Wing og Armada.

Men denne gangen er det altså ikke de kjente romskipene, men infanteriet som skal storme frem. Star Wars Legion inviterer deg til å delta i bakkekampene fra the Galactic Civil War, som kommandør for en unik hær av miniatyrer, bestående av fotsoldater, kjøretøy, og ikoniske karakterer som Darth Vader og Luke Skywalker. Med innovative regler for ordre og kontroll, og en interessant simulering for “fog of war” og kaoset i kampens hete, får du sammen med spillets umalte figurer et blankt lerret til å skape den hæren du alltid har hatt lyst til å lede til krig – enten du kjemper for the Galactic Empire eller the Rebel Alliance.

Selv om Harry Potter-spillet nok må la vente på seg, er Star Wars Legion like rundt hjørnet. Spør etter det i din lokale Outland-butikk!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*